Cel mai bun Chromecast in 2024

Google Chromecast 3 Hdmi Streaming
Cel mai vandut
Cu o viteza de hardware cu 15% mai mare, noul Chromecast accepta 1080p si are asistentul Google activat.
Google Chromecast 3 Hdmi Streaming
VEZI PRETULVEZI PRETUL
Google Chromecast Ultra, 4k
Produs recomandat
Datorita puterii de procesare a dispozitivului Chromecast Ultra, iti poti vedea serialele preferate mai repede si fara intreruperi.
Google Chromecast Ultra, 4k
VEZI PRETULVEZI PRETUL
Mediaplayer Xiaomi Mi TV Stick, Full HD, Chromecast
Produs calitativ
Uitati de cabluri, conectati stickul la orice televizor, monitor sau proiector cu un port HDMI pentru a-l transforma intr-un televizor inteligent.
Mediaplayer Xiaomi Mi TV Stick, Full HD, Chromecast
VEZI PRETULVEZI PRETUL

 

Cel mai bun chromecast poate transforma televizorul tau simplu intr-un televizor smart. Cu totii ne dorim acasa un televizor smart. De multe ori nu vrem sa schimbam televizorul din varii motive: fie ca nu este destul de vechi, fie ca poate nu ne permitem financiar sa cumparam un alt televizor nou sau, poate chiar nu vrem sa ne consumam timpul nostru pentru a sta sa cumparam un televizor nou si apoi sa il vindem pe cel existent.

Ca si solutie la aceasta situatie vine un dispozitiv numit Chromecast, un mini-computer ce se conecteaza la aproape orice monitor/tv , singura conditie este sa aiba iesire HDMI si intrare USB. Conexiunea USB care sa dea curent dispozitivului, iar HDMI-ul sa poate alimenta video/audio televizorul.

Practic, cu cel mai bun chromecast transformi televizorul tau vechi intr-un televizor smart doar printr-o conexiune simpla, fara batai de cap, fara a mai da gauri in pereti sau sa pierdeti timpul pe la magazine cautand cel mai bun televizor smart.

Sunt atat de multe lucruri frumoase pe care le putem face cu un televizor care sa aiba un chromecast conectat , incat nu ne trebuie altceva decat timp liber pe care sa il petrecem in fata televizorului.

Multi sunt impatimiti ai filmelor, altii sunt innebuniti sa asculte muzica, un singur lucru e sigur. Cu chromecast ultra putem sa ne satisfacem toate aceste dorinte , de a petrece timpul in fata televizorului exact asa cum vrem: sa ne uitam la un videoclip, sa stam sa socializam cu ajutorul unei aplicatii sau sa ne uitam la un serial.

Pentru conectarea acestuia la televizor, pe langa cerintele mai sus amintite ne trebuie o conexiune wi-fi la un router de internet. Toate acestea ne transforma televizorul simplu intr-un televizor smart.

Ca si aplicatii ce pot fi folosite cu jutorul acestui dispizitiv putem spune ca sunt cele mai cunscute din domeniile selectate. Putem asculta muzica cu ajutorul aplicatiilor precum Spotify, Tidal, Google Play sau ne putem uita la videoclipuri sau filme cu ajutorul aplicatiilor YouTube, Hulu, HBO Go si multe alte aplicatii.

Ca si versiuni de Chromechast, cele mai bune variante sunt Chromecast 2 si,mai nou, Chromecast 3. Ultimul, este o versiune imbunatatita a versiunii Chromecast 2, cel mai vizibil fiind viteza de incarcare. Pe langa viteza mult imbunatatita, gasim si un pret mult mai ok acum la ultima varianta de Chromecast.

Daca vrem sa facem un upgrade la Chromecast si ne dorim sa vizionam si filme 4K, exista pe piata si varianta Chromecast Ultra ce ne da posibilitatea redarii filmelor in format 4K. Bineinteles, aici intervine si posibilitatea televizorului de a reda un video in format 4K, degeaba achizitionam un Chromecast Ultra daca nu avem o sursa de iesire care sa suporte 4K. In aceasta situatie, ne putem multumi cu varianta imbunatatita de Chromecast 3.

Nu sunt prea multe lucruri de spus despre acest dispozitiv, el fiind unul complex din punct de vedere redare video-sunet si al aplicatiilor suportate. Ce ramane de facut este sa gasim televizorul potrivit si sa ne punem pe vizionat seriale si ascultat muzica preferata.